Ikkuna­remontti
ja oviremontti Porin seudulla

Vetoisat ovet ja ikkunat vaihtoon, niin lämpö pysyy siellä, missä sen kuuluukin – palvelemme kautta Satakunnan

Kun ovista ja ikkunoista vetää ja taloon tuotettu lämpö karkaa harakoille, on syytä miettiä ikkunaremonttia ja oviremonttia. Vetoisat ikkunat ja ovet eivät ole riittävän eristäviä saati energia- ja kustannustehokkaita, mikä vaikuttaa merkittävästi myös asumisen viihtyisyyteen. 

Julkisivuremonttien ammattilaisena rautainen remonttitaitomme on käytettävissäsi myös ikkuna- ja oviremonteissa Ulvilasta Poriin sekä muualle Satakuntaan. Käytössämme ovat kotimaiset, laadukkaat HIT-Nordic-ikkunat -ja ovet, jotka saat taloosi täydellisesti istuvina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huom! Jos haluat hoitaa asennuksen itse, voit myös ostaa meiltä pelkät ikkunat. Toimitusaika vaihtelee sesongin mukaan (esim. talvella 3 vko, kesällä jopa 8 vko). Kysy tämän hetkistä tilannetta!

Ota yhteyttä »

Kohteesi kartoitus, taloosi ja makuusi sopivan ikkuna- ja ovimallin valitseminen, mittatilauksella valmistaminen, vanhojen ikkunoiden ja ovien purkaminen sekä uusien asennus. Tämän kaiken saat meiltä juuri sinulle laaditulla helpolla, täydellä palvelulla. Halutessasi voimme myös pestä ikkunat puhtaiksi, kun asennus on valmis.

Valmista tulee nopeasti, joten kotisi pysyy siistinä ja asuttavana koko projektin ajan! Pyydä kilpailukykyinen tarjous, kun omakotitalon, rivitalo- tai kerrostaloasunnon tai vaikka kesämökin ikkunaremontti ja oviremontti ovat ajankohtaisia. Kun uudet ikkunat ja ovet ovat paikoillaan, huomaat kyllä eron. Huomaat eron myös melutasossa, sillä tiiviit ikkunat ja ovet pitävät liikenteen sekä muun elämän melun paremmin pois korvistasi.

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

Mittatilaus­ikkunat ja -ovet
täyden palvelun toteutuksella

Jätä yhteydenottopyyntö