Julki­sivu­remontit
Porin seudulla

Kaunista ja kestävää tulee, kun me korjaamme ulkoverhoukset ja katot kuntoon – palvelemme koko Satakunnassa

Julkisivu ei ole vain talon pintaa, parhaimmillaan kaunista sellaista tai kunnostusta kaipaavaa. Ulkoverhouksella on myös talon rakenteita suojaava tehtävä aikaa ja ulkoisia säärasitteita vastaan, jotta kosteus ei pääse rakenteisiin aiheuttamaan vahinkoa niin talolle kuin asukkaiden terveydelle. Tavoitteenamme ei ole rikkoa nopeusennätyksiä kattoremonttia tehdessä. Teemme työn laadukkaasti 10 vuosiksi eteenpäin.

Me tarjoamme julkisivuremontit Ulvilan, Porin ja muun Satakunnan alueella. Kotitalouksille teemme ulkoverhousremontit, vesikattoremontit, ovi- ja ikkunaremontit. Taloyhtiöille remontoimme katot, seinät, parvekkeet ja ikkunat.

Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Ota yhteyttä »

Uusimme puuverhoukset perusteellisesti siistiksi ja pitkäikäiseksi. Joskus talon ulkoseinät tarvitsevat vähemmän eli huoltoon riittää julkisivun maalaus, myös tämä palvelu järjestyy meiltä. Meiltä saat aina rehdin arvion siitä, millaista työtä julkisivu vaatii. 

Kattoremonttikin on syytä hoittaa alta pois ennen mahdollisten vuotojen syntymistä. Katon kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti, eritoten kun katolla alkaa olla ikää. Me tulemme mielellämme katsomaan kattosi tilanteen ja ehdottamaan mahdollisia korjaus- tai huoltotöitä. Toteutamme esimerkiksi kattopinnoitukset, ja olemme Ormaxin, Weckmanin ja Icopalin valtuutettu asentaja.

Julkisivuremontti ja kattoremontti ovat mahdollista urakoida yhdessä tai erikseen – julkisivu saa kauttaaltaan kauniin ilmeen, kun remontit tehdään samaan aikaan. Samalla säästetään aikaa ja kustannuksia! 

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

Julki­sivun
korjaus ulkoverhousremontilla ja kattoremontilla

Jätä yhteydenottopyyntö