Linja­sanee­raus
Porin seudulla

Kokenutta kumppanuutta taloyhtiöllesi Satakunnan seudulla, kun putkiremontti on suunnitteilla

Rakennusliikkeemme tarjoaa taloyhtiöllesi myös linjasaneerausurakoinnin pääurakoitsijan roolissa Ulvilan, Porin tai muun Satakunnan alueella. Kauttamme hoituu esimerkiksi asuinkerrostalosi tai toimistokiinteistösi kokonaisvaltainen putkiremontti kaikkine työvaiheineen; viemäriputkien, käyttövesi- ja lämminvesiputkien uusimisesta kylpyhuoneiden vesieristyksiin, laatoituksiin sekä vesikalusteisiin. Käytössämme ovat erittäin laadukkaat työtavat ja materiaalit.

Meidän kanssamme asioidessasi riittää, että todella asioit vain yhden yrityksen kanssa. Otamme käsiimme koko putkiremontin toteutumisen. Pidämme huolta myös urakan aikana, että tiedotus toimii taloyhtiössäsi, miten remontti etenee. 

Pyydä vaikka heti tarjous, jos taloyhtiösi kunnossapitosuunnitelmaan kuuluu linjasaneeraus tulevien vuosien aikana. Kun päästään ajoissa suunnittelemaan, varmistetaan mahdollisimman mutkaton ja kustannustehokas toteutus, minkä lopputuloksena on arvonsa säilyttävä, viihtyisä sekä energiatehokas kiinteistö. 

Ota yhteyttä »

Ja kivenkovaa sellaista. Meillä on jo kokemusta ja kohteita linjasaneerauksista, kuten myös muista saneerausta vaativista projekteista. Meidät voit tilata myös remonttitehtäviin huoneistoosi, omakotitaloosi, liiketilaasi tai mihin tahansa muuhun kohteeseen, jossa sisä- ja ulkopinnat ovat korjauksen tarpeessa. 

Räätälöidään sopiva palvelu siihen tarpeeseen, mikä sinulla tällä hetkellä tai tulevaisuudessa tulee olemaan!

Katso yhteystietomme »

Sanee­rausten
satakuntalaista osaamista

Jätä yhteydenottopyyntö