Juha Hakanpää, joka on työskennellyt rakennusalalla yli 30 vuoden ajan, on seurannut alaa rakennusliikkeiden omistajana tai hallituksen puheenjohtajana. Tämä pitkä kokemus alalta on tehnyt hänestä rakennusalan asiantuntijan.

Pitkäaikainen yhteistyö Rakennusliike Mannosen Kanssa

Juha kertoo tehneensä yhteistyötä Joona Mannosen kanssa jo yli seitsemän vuoden ajan. Silloin kun Joona aloitti omaa rakennustoimintaansa, Juha ohjeisti ja oli tukena. Juha on seurannut alusta asti Joonan työnjälkeä ja aikatauluissa pysymistä. Juha arvostaa sitä, että Joona ei ole koskaan aliarvioinut työn suuruutta. Mikään työ, mitä hän on pyytänyt Joonaa tekemään, ei ole ollut liian pieni tai suuri. Tämä luo luottamusta asiakkaan suuntaan.

Laatu, toimitusvarmuus ja luottamus

Juha muistelee aikaa, kun Joona työskenteli ensin aliurakoitsijana heidän yrityksensä projekteissa. Hän korostaa, että Joonan tarjoama hinta ja laatu olivat aina kohdallaan, ja toimitusvarmuus oli huippuluokkaa. Tämä loi perustan sille, että Juha uskalsi ohjata kaikki pienemmät remontit Joonalle, tietäen, että ne hoidettaisiin ammattimaisesti ja laadukkaasti. Joona oli urakoitsija, joka tuotti samanlaista laatua kuin oma yrityksemme.

Omakotitalon rakentaminen

Suurin yhteinen projekti, johon Juha ja Joona ryhtyivät, oli Juhan omakotitalon rakentaminen Poriin. Juha toimi työnjohtajana tässä 11 kuukautta kestäneessä projektissa. Joona ja hänen tiiminsä olivat sitoutuneita ja työskentelivät sovitun aikataulun mukaisesti, mikä oli ratkaisevaa tämän onnistuneen projektin kannalta.

Jatkuva yhteistyö ja luottamus

Vaikka Juha on siirtynyt rakennusalalta eläkkeelle, heidän yhteistyönsä Joonan kanssa jatkuu. Juha omistaa kiinteistöjä sijoitusyhtiöidensä kautta ja tarvitsee ajoittain kunnostusta tai huoltoa. Joona on aina henkilö, johon Juha voi luottaa. Tälläkin hetkellä Juha luottaa Joonan asiantuntemukseen vesivahingon korjaamisessa. Rakennusliike Mannonen hoitaa kuivaukset ja vahinkokorjaukset. Hän tietää, että Joona ja hänen tiiminsä hoitavat asian ammattitaitoisesti.

Rakennusliike Mannosella on monialaosaajia, taitoa löytyy minkälaisiin töihin tahansa. Myös Joonan sitoutuminen yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen ovat Juhan mielestä arvokkaita piirteitä.

Suositus Rakennusliike Mannoselle

Ei ole sellaista asiaa, jossa ei voisi Joonan puoleen kääntyä. Luottamus Joonan kanssa säilyy rehellisyyden ansiosta. Jos tulee virheitä, niitä ei sivuuteta tai katsella sormien läpi, vaan niihin puututaan ja ne korjataan.

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

Rakennus­liike Mannonen
Rakennusalan taituri ja luotettava yhteistyökumppani

Jätä yhteydenottopyyntö